Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.08.2010 19:48 - АРОГАНТНОСТТА НА ЕДИН ЕВРО ПРЪДЛЬО
Автор: tomcat Категория: Политика   
Прочетен: 19204 Коментари: 30 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Посланикът на ЕС в САЩ: Аз водя шоуто, а не посланиците на еврочленките Председателят на ЕК Жозе Мануел Барозу (вляво) и Жоао Вале де Алмейда (вдясно) до сградата на ЕК в Брюксел
image


Новият посланик на Европейския съюз (ЕС) в САЩ, Жоао Вале де Алмейда подчерта новите си правомощия съгласно Лисабонския договор при заемането на поста във Вашингтон, съобщи EUobserver.

В няколко интервюта за американския издания от 10 август посланикът отбелязва, че той е упълномощен да говори от името на председателя на Европейския съвет Херман ван Ромпой, председателя на Европейската комисия (ЕК) Жозе Мануел Барозу и държавите членки. Португалският дипломат Де Алмейда е подчинен на върховния представител на ЕС за външните отношения и политиката за сигурността Катрин Аштън.

"Не желая и няма да се налагам на посланиците на страните членки... Където имаме обща позиция, аз съм водещият шоуто. Двустранните въпроси са в мандата на посланиците на 27-те (държавите - членки на ЕС)", подчерта той пред "Вашингтон пост".

"При този телефонен код се обаждайте на мен", добави той. Изказването му е във връзка с прочутата реплика на държавния секретар на САЩ Хенри Кисинджър, за когото се твърди, че е попитал на кой телефон да се обади, ако иска да говори с ЕС.


от мен-

Кой и какъв си ти безполезен  бюрократичен  брюкселски       плужек  и чие шоу ръководиш!Кой те е избрал?За сефте чувам името ти, а имаш амбиции за  император едва ли не.Националният ни суверенитет бива ограбван от подобни паразити назначени  тоталитарният Европийски Съюз!Колко още трябва да търпим своеволията на подобни самозабравили се евро чиновници и подигравките им спрямо независимостта на страните членки.Какво е нивото ни на търпимост на тиранията идваща от корумпираната глобалистка организация наречена ЕС!Данъци,ограничения и тотално заробване на страната ни от незнайно от кого и на какъв принцип назначени бюрократи.


image

Да кажем просто не!



Гласувай:
13



1. анонимен - кико
12.08.2010 20:04
Ами те са смозабравили се търтеи ! Какво ще кажете за бройката на евродепутатите ? Мисля че бяха около 740. Хубава бройка търтеи които ги хранят държавите им ! Какво правят там -нищо полезно !
цитирай
2. tomcat - Какво правят ли, ми гласуват нови ...
12.08.2010 21:09
Какво правят ли, ми гласуват нови данъци за нас и нови привилегии и облекчения за тях.Новата комисарска класа,която ще ни казва колко да дишаме,как да дишаме и имаме ли позволение въоще да дишаме!Нашите 240 хрантутници са ни малко та ни трябват и европийски такива!
цитирай
3. dqd2 - Ами, кажете!
12.08.2010 22:24
Кажете "не", и аз ще го кажа, даже и всички в тази държавица да го кажем, какво ще постигнем? Нищо повече от дрънканици по разни тъпи блогове! И на мен не ми харесва ставащото, и аз мразя политиците и ЕС, и шибаната си ниска заплата. Но поне си признавам, че съм един нещастник, дето не му стиска като не е доволен да направи нещо, ами само дрънка. Преди време в Министерски съвет "Господари на ефира" вкараха РПГ - като не ти харесва нещо - ходи ги застреляй! Ама не го правиш, защото все още цениш и малкото, което ти е останало, нали? Преди време на един албанец нещо му прищракало и застреля един Белгийски съдия - оказало се, че в съдилищата им няма охрана.
Как управляващите запазват властта? - подхвърлят ти по малко, но толкова, колкото да си мислиш "Зле съм, но можеше да съм и по-зле, поне оцелявам. А ако се опитам да правя нещо, ще загубя даже и малкото, което имам, тогава защо да се терпя? По-добре да си кютам!"
цитирай
4. tomcat - Не искам да убивам никой дори и от...
13.08.2010 00:31
Не искам да убивам никой дори и отрепки ,като горепосочените.Да събуждаш съзнанието на хората за истината за това колко са зле нещата не е никак малко.Да утрепеш ако щеш 100 политици за нула време на тяхно място ще дойдат нови .Но накараш ли човек да разбере каква е схемата за манипулация на човечеството тогава е много по трудно на такива убавци ,като тези на снимката да си пробутват лъжите и измамите!Цялата тази лудост се случва защото си мислим ,че сме нещастници и нищо не зависи от нас,напротив това е само илюзия .Враговете ни всъщност са едни слаби ,страхливи дърти чичковци и лелки нищо повече!Притежават власт благодарение на нашето невежество, а не защото са толкова страшни.
цитирай
5. анонимен - евроскептик
13.08.2010 08:35
Колкото по-бълзо се разпадне т.н. Европейски съюз, толкова по-добре. За всички!
цитирай
6. анонимен - българан е галант...
13.08.2010 09:02
Трябва индивидите да излязат първо в личен план от собствените си заблуди - що е това : ЕС,ДПС,БСП,НДСВ,банки,държавни и местни институции,Държава,народ,нация,морал,любов,честност,свобода...и т.н. да не отегчавам с изброяване ...и не на последно място - някой питал ли го е него,народа аджеба,дали да ги има всичките тези недоразумениядето ги изброих по-горе и правещи живота му отвратителен и хаотичен.Че той да си плаща на всичките тези търтеи и подмазвачи,за да оцелее дори и само физически,а...?!Със средна заплата от 300 евро в БГ какъв е тоя модел,дето ни го натресоха миличките ни т.нар. политици?Това си е чист геноцид с българския народ,воден от родни нехрани-майковци и чуждопоклонници,а и не малко сребролюбци-изменници.По метода на ген.А.Пиночет / Чили / има шанс да се преборим за оцеляването на нацията,ала сме стадо овце без пастир.А страхът е реален и навсякъде в обществото ни.И корупция дебне отвсякъде и по всеки повод.И примката на врата народен се стяга още и още и агонията му няма край.
А еврейските подлоги и креатури си играят играта,въртят цел;ия свят на ''патето'' си...и хич не им пука.Я прочетете ''Протоколи на Ционските мъдреци",че после да побеседваме,драги ми всезнайковци...
Хайде,със здраве,че отворих мн.работа на деж.офицер от службите...горкия.
Бъдете здрави...и мислете !
цитирай
7. анонимен - За автора на блога и преждепишещите :>)
13.08.2010 10:58
Леле, колко мъка има на този свят, леле... Като не ви харесва ЕС, защо не се прехвърлите малко да поживеете в Македония, Турция или Сърбия :) Май забравихте защо ни се вдигна стандарта преди 3-4 години - да не би от вашите данъци, а забравяте и собствените ни политици какви ще ги свършат ако ги няма моркова и тоягата на "арогантните плужеци" Никви илюзии нямам за дебелогъзите бюрократи в Брюксел, ама аре да гледаме истината в очите, а? Без ЕС България не е и плюнка, Албания ще са по добре от нас, те поне имат патриотизъм.
цитирай
8. semtomovi - Като лапнат по 40 000 евродепутатски евра месечно
13.08.2010 12:15
вече не се чувстват простосмъртни.
Пък на селяните нека общините крадат и сеното на търг и селяните да ядат къпини и лук.
цитирай
9. semtomovi - За Император
13.08.2010 12:18
се произнесе обаче вече бившият комунист Барозоу. Тоя идва някак си Номер Две. Двама императори не знам как ще се разберат. Вижте го как и на снимка се изтъпанчва през Самокороновалия се Инператор Барозу. Битка за власт ще има да пука тука. Пък и дочух за още мераци.

Както и Барозу провъзгласи ЕС за Империя няколко пъти. Имаше и филмче по Ютуба.
цитирай
10. анонимен - много грозни тия двамата бе...
13.08.2010 12:25
и за ебане не стават...еба ти императорите!
цитирай
11. semtomovi - ЕС -"демокрацията" угоява и загрозява
13.08.2010 12:26
А по това време когато Барозу беше комунист си беше много готин.

Ама днес са се уяли от много червено вино в Пленарната зала сервирано им на крак и от многото екстри не се движат никак там не е необходимо. Всичко им е на готово в Брюксел.
цитирай
12. анонимен - Аз-жестикулация вместо утринна гимнастика
13.08.2010 12:30
Тука прават утринна гимнастика, като се бият в гърдите в двора пред журналисти кой да е имератор. Ето тоя вдясно вика, не е оня бе, не снимайте Барозу. Аз, Аз, АЗ съм бъдещия ЕС-император!
цитирай
13. анонимен - Контролното в ръката на Барозу и тайните Барозови
13.08.2010 12:32
Барозу си мисли, "Трай, че ако натисна само бутончето в ръката му утре ще те лоботомират в някое Тайно отделение и ще те занема из гробищата"
цитирай
14. semtomovi - Израждането на демократичната система
13.08.2010 12:36
За съжаление Брюксел стана Крепост за Маниаци-Кариеристи с овчето одобрение на ЕС-"избирателите".

За разлика от България в Швеция повечето партии и организации, да не говорим за обикновения народ са МАСОВО ЗА излизане от ЕС. То си е цяло всенародно движение. Според тях основния проблем е, че властта се отдалечава от народа и че няма пряка демокрация нито начин да решавате над националната територия и упраление. Централизация и монопол на властта от София в Брюксел едва ли ще реши типично българските местни проблеми.

Друг въпрос е че Западна Европа плю Варшавския пакт и СССР и накрая го копира. Че ЕС дори и Гулазите ги преумножи многомилионно (занимава се със затвори на ЦРУ и мозъчна лоботомия на емигранти и ученици, подслушване на Е-мейли и GSM-и и стана Шуробаджанашко предприятие където властта отива от баща на син и от майка на дъщеря).
Шведските телезрители изгледаха доста негативни филми за ЕС през годините, които за съжаление, никога няма да бъдат показани на българските телезрители. Тия неща Ви ги резюмирам от гледаното за ЕС по шведската телевизия.
цитирай
15. анонимен - Валери
13.08.2010 12:54
100% съм съгласен с Томкет.Освен това искам да напомня,че в България не се проведе референдум за влизане в агресорската НАТО,и в империалистическия ЕС.Никой не ни попита,така както направиха в другите страни.Наскоро нашите управници подписаха и Лисабонския договор без да ни питат,дори без да ни разяснят какво пише в тоя прословут дотовор,и с какво ни задължава нас българите.За права хич и не питам,щото на нас права никой не ни дава.През последните 138 години живота ни се ръководи от други страни и континенти.Жалко,много жалко!От свободолюбив и трудолюбив народ ни превърнаха в тъпо стадо,и продължават.
цитирай
16. semtomovi - 15, прав сте
13.08.2010 12:58
в Ирландия партия Шин Фейн води масова агитация против Лисабонския договор.
Въпреки че си е изпратила евродепутатки да носят в партийната касичка по 40 бона.
Ами ние раждаме Белите роби - евтината работна ръка, която да гледа Старците на ес, докато мъжете ни мрът от пиянство в България и родителите - без медицински грижи и семейна помощ. Така е намислено. Харизани сме за Бели роби. Пък шведите не щат. И си казаха думата. И Ирландците не щат. И Британците не щат да търсят работа в Гърция и Турция за да си платят сметките. Само ние се гъзим и дупим, за да вземе госпожа Нейски още някой и друг бон
цитирай
17. tomcat - А Събуждам се и гледам, че съм поп...
13.08.2010 13:17
А Събуждам се и гледам ,че е попаднал в най-коментирани.Благодаря ви за вниманието!
цитирай
18. liliyanaandreeva - Европейски съюз или Ислямска република!- Това е въпросът.
13.08.2010 13:39
Понеже вече не можем да бъдем:
- съветска република
-югославска република
-чехословашка република
ХАМЛЕТ
цитирай
19. semtomovi - До нр 18. Де е Киро на Кирия?
13.08.2010 14:43
Ами ние от славянските си корени никога не можем да "избягаме". Колкото и да бягаме от съветския съюз няма да осъмнем нито старогерманци като шведите, нито пък ще станем романски народ като французите и румънците, нито англо-саксонци ще осъмнем, само защото сме в ЕС. Ислямската република си я влечем в ЕС ведно с Велика Албания и Турция които са вътре с нас. И утре ще ни преподелят Родопите.

Норвежците като не влязоха в ЕС по-малко ли Старогерманци се чувствуват от невлизането? И дали икономиката им пропадна?

Има нещо което се казва неутралитет и суверенитет, независимост. На Норвегия това не й се отрази хич зле. Например

Ислямската република си се е оформила и без знас в цяла Северна Африка там с Муамар Кадафи не си вързахме вече конете. Не виждам заплаха от там. А и без друго воюваме вече в Ирак и Афганистан. Те няма да ни го простят, не се притеснявайте.
цитирай
20. misbis - то на тези дето водят тяхното си шоу,на наш гръб
13.08.2010 17:07
ние последни им научаваме имената.
Ако видиш на живо муцуните на тираните ни, ще ти прилошее за себе си.Ще си кажеш-абе аз какъв идиот съм,че търпя тези малоумни,безсърдечни касапи на гърба си.
погледни снимките на евелин ротшилд, николас рокефелр- свини с портфели - и арогантни до безкрай
цитирай
21. анонимен - Не ми си влиза надълбоко в темата,
13.08.2010 18:45
но моето лично усещане е, че никога не сме биле в такова унизително положение. Постоянно ни наблюдават, пишат доклади, съветват, наказват, лишават, мониторинг на всичко, проекти и приватизации в техен интирес. Не знам има ли нужда вече от български правителства. Те не могат даже и да пръднат самостоятелно.
цитирай
22. анонимен - Така е, но...
13.08.2010 19:09
Повече или по-малко е така, както пишете всички за кусурите на европейските чиновници-пръдльовци!..
Но, ако не сме в рамките на ЕВРОПЕЙСКИЯ С Ъ Ю З, тогава ни остава само перспективата да бъдем експроприирани от РУСКИЯ, респ. БИВШ СЪВЕТСКИ СЪЮЗ, но тези, които са около четиридесетте неямат представа какво е болшевишки комунизъм, прекръстен после на демократичен социализам, а тези, които са от бившите много или малко облажвали се от властта на комунистите-болшевики, те пък не могат да забравят удобствата на поживотното нищо неправене и живуркането ва "животинската ферма" на реалния социализъм...
Така че не се оплаквайте, раздвижете мозъците си, а ако не са достатъчно запълнени - ваши са си...
цитирай
23. internationalist - Още един приятно посран Русофоб.
14.08.2010 11:54
анонимен написа:
Повече или по-малко е така, както пишете всички за кусурите на европейските чиновници-пръдльовци!..
Но, ако не сме в рамките на ЕВРОПЕЙСКИЯ С Ъ Ю З, тогава ни остава само перспективата да бъдем експроприирани от РУСКИЯ, респ. БИВШ СЪВЕТСКИ СЪЮЗ, но тези, които са около четиридесетте неямат представа какво е болшевишки комунизъм, прекръстен после на демократичен социализам, а тези, които са от бившите много или малко облажвали се от властта на комунистите-болшевики, те пък не могат да забравят удобствата на поживотното нищо неправене и живуркането ва "животинската ферма" на реалния социализъм...
Така че не се оплаквайте, раздвижете мозъците си, а ако не са достатъчно запълнени - ваши са си...

Алоооо,със СССР отдавна е свършено!
Виждаме, какво става с България в ЕС.
1.Циганизация,тотална, вече всеки 7-ми в Бг е циганин.И не само, в културата,музиката,нравите и циганията по улиците.
2.Обезличаване и обезкръвяване на нацията.Младите слуги по Запада,старите да мрат тук от болести,глад и мизерия.
3.Мижава армия,корумпирана и обезверена полиция.Държава без силна военна мощ е нищо.
4.Изгубване на самоуправлението и независимостта ни като държава.
и още и още...
Абе,писал съм достатъчно,който иска да чете в моят блог.
Солидаризирам се с автора.Не на НАТО, вън от ЕС и равноправен военен и икономически съюз с Русия може да ни спаси.

цитирай
24. tomcat - Хехе интернационалист в типичният ...
14.08.2010 15:45
Хехе интернационалист в типичният му безкомпромисен стил!Здравей
цитирай
25. genadi2000 - ЕС - Добре дошли в либерално-левичарският "Рай"- Педофилия, педерастия, пълна дегенерация.
16.08.2010 03:49
Европа, някога люлка на човешката цивилизация, земя на учени, светци и философи, а днес превърната в гнусен бордей, в който се издават книги за това как родителите да “масажират” сексуално децата си….
Да, чудни върхове е достигнала либерално-педерастката и левичарско-педофилската образователна система на ЕС. Германското правителство субсидира издаването на брошури, пропагандиращи кръвосмесителна педофилия. Левичарските отрепки са толкова деградирали, толкова пропаднали, че явно класическата психиатрия не може да обясни лудоста им, явно трябва да се обособи нова наука- дегенерология.
http://www.lifesitenews.com/ldn/2007/jul/07073008.html







































“Fathers do not devote enough attention to the clitoris and vagina of their daughters. Their caresses too seldom pertain to these regions, while this is the only way the girls can develop a sense of pride in their sex,” reads the booklet regarding 1-3 year olds. The authors rationalize, “The child touches all parts of their father’s body, sometimes arousing him. The father should do the same.”
“Бащите не отделят достатъчно внимание на клитора и влагалището на дъщерите си. Техните ласки твърде рядко стигат до тези зони, като това е единственият начин момичетата могат да развият чувство на гордост от техния пол”, пише в брошурата за деца на възраст 1-3 години. Авторите добавят “Детето докосва всички части на тялото на баща си, понякога го възбужда. Бащата трябва да направи същото.”….
Те това е то...
Логичен резултат от управлението на евродепутати-педофили и министри-педерасти…

цитирай
26. genadi2000 - ЕС - организация, управлявана от крадливи левичарски дегенерати, педофили и хомосексуалисти. Фредерик Митеран- педераст+педофил.
16.08.2010 03:51
Министърът на културата Франция и племеннин на покойният президент Франсоа Митеран, Фредерик Митеран, през февруари миналата година, по време на официално посещение в Москва с помощта на френското посолство е посетил гей клуб в покрайнините на Москва, за да се опита да намери свой приятел травестит с когото се запознал преди 7 години.

В България поне за сега подобни министри няма. Дано така продължи и в бъдеще.

Кой е Фредерик Митеран?

Френският министър на културата в истерично изказване поиска освобождаването на обвинения в педофилия Роман Полански. От изказването му пълно с хейт срещу американското правосъдие става ясно, че племенникът на бившия Президент на Франция Франсоа Митеран и настоящ културен министър, въобще не се е поинтересувал да разбере мотивите за ареста. За сметка на това той клейми САЩ:

„Има една добра Америка, която ние обичаме, но има и една друга Америка, която много ни плаши и именно тази Америка в този случай ни показа лицето си.”

На какво основание Господин министърът обвинява САЩ без да има и най-малка представа за делото и обвиненията срещу педофила Полански? Ето това изглежда обяснява реакцията му:
Изглежда, че самият Министър Митеран се страхува да не попадне под ударите на правосъдието за … педофилия(какво съвпадение) и по-точно за сексуални връзки с момченца по време на посещенията си в Тайланд. Да видим сега какво точно е писал той в книгата си «La Mauvaise vie » излязла през 2005 година:

“Взех плика за да платя за момчета [...] Очевидно е, че чета какво пише за търговия с момчета тук .[...] Аз знам какво е вярно. Мизерията,посевместната бедност, планините от долари които този бизнес носи и от които за децата остават само трохите, опустушенията от наркотиците, мръсните детайли от целия трафик. Но това не ми пречи да се връщам там. Всички тези ритуали с младежи на пазарите за роби силно ме възбуждат [...] Един такъв мерзостен спектакъл може да бъде съден от морална гледна точка, но той ми харесва много [...] Многобройните млади момчета, много атрактивни и достъпни веднага, ме поставят в състояние на силно желание, което няма нужда да ограничавам или да прикривам. Пари и секс, аз съм в сърцето на моята система, която в крайна сметка работи, защото знам, че няма да ми откаже. “

Този човек е Министър на културата във Франция и защитник на режисьора Роман Полански обвинен за педофилия в Лос Анжелис, САЩ.

На френски:

« J’ai pris le pli de payer pour des garçons [...] Évidemment, j’ai lu ce qu’on a pu écrire sur le commerce des garçons d’ici .[...] Je sais ce qu’il y a de vrai. La misère ambiante, le maquereautage généralisé, les montagnes de dollars que ça rapporte quand les gosses n’en retirent que des miettes, la drogue qui fait des ravages, les maladies, les détails sordides de tout ce trafic. Mais cela ne m’empêche pas d’y retourner. Tous ces rituels de foire aux éphèbes, de marché aux esclaves m’excitent énormément […]

On ne pourrait juger qu’un tel spectacle abominable d’un point de vue moral, mais il me plaît au-delà du raisonnable […] La profusion de jeunes garçons très attrayants et immédiatement disponibles me met dans un état de désir que je n’ai plus besoin de réfréner ou d’occulter. L’argent et le sexe, je suis au cœur de mon système, celui qui fonctionne enfin car je sais qu’on ne me refusera pas. »
цитирай
27. genadi2000 - ЕС - организация, управлявана от крадливи левичарски дегенерати, педофили и хомосексуалисти. Даниел Кон-Бендит- Екопедофилът.
16.08.2010 03:54
):

Каква е връзката между педофилията и френската Зелена партия?

Кон-Бендит казва:

“Знаете ли, че сексуалността на едно дете е възбуждаща … Когато едно малко момиченце на 5 години започне да ви съблича, това е фантастично. Фантастично е защото това е подобно на абсолютна еротико-маниакална игра …”

Ето и оргиналът на френски:

„Vous savez que la sexualité d’un gosse, c’est absolument fantastique. (…) Quand une petite fille de 5 ans commence à vous déshabiller, c’est fantastique. C’est fantastique parce que c’est un jeu absolument érotico-maniaque…”

И тъй като някои читатели на блога писаха, че това е било извадено от контекста на интервюто и за да може напълно да се отвратите от идеите и поведението на Кон-Бендит, може да видите същото видео на английски:



Но това не е всичко. Даниел Кон-Бендит, който спечели 16,28% на изборите и получава 14 места в Европейския Парламента., пише в автобиографията си „Le Grand Bazar” следното:

« Il m’était arrivé plusieurs fois que certains gosses ouvrent ma braguette. Je réagissais de manière différente selon les circonstances, mais leur désir me posait un problème. Je leur demandais : pourquoi ne jouez-vous pas ensemble, pourquoi m’avoir choisi moi et pas les autres gosses ? Mais s’ils insistaient, je les caressais quand même. »

Преводът на български:

„Случвало ми се е доста пъти, някои деца да ми отварят дюкяна. Реагирах различно според обстоятелствата, но желанието им ми създаваше проблем.Аз ги питах: Защо не играете заедно, защо избрахте мен, а не другите деца? Но ако те настояваха ги галех въпреки всичко.”

В интервю за списание L’Observer през 1976 година Кон-Бендит казва:

« Mon flirt permanent avec ces enfants prit bientôt un tour érotique. Je pouvais parfaitement sentir comme les petites filles de cinq ans avaient appris à m’exciter. C’est à peine croyable. La plupart du temps, j’étais passablement désarmé. (…) Il m’est arrivé que plusieurs fois des enfants m’ont ouvert la braguette et ont commencé à me caresser. Selon les circonstances, j’ai réagi de façon diverse. Quand ils le voulaient, je les ai caressés. Alors on m’a accusé de perversion. »

Превод:

„Моят флирт с децата скоро взе еротична насока. Вече перфектно чувствах как малките момиченца на 5 години се научиха да ме възбуждат. Направо не е за вярване. Повечето време бях напълно разоръжен …На няколко пъти децата ми разкопчаваха дюкяна и започваха да ме галят. Според обстоятелствата реагирах различно. Когато те искаха и аз ги галех. След това ме обвиниха в перверзност …”

Необходими ли са още думи?


И тая гнусна твар определя политиката на ЕС! Тая мръсна маймуна разпределя парите на ЕС. Тоя ляв дегенерат определя бъдещето на вашите деца.


цитирай
28. genadi2000 - ЕС - организация, управлявана от крадливи левичарски дегенерати, педофили и хомосексуалисти. Гидо Вестервеле- министърът педераст.
16.08.2010 03:55
Източник:http://www.mediapool.bg/show/?storyid=162906

Интимният партньор на германския външен министър Гидо Вестервеле заяви, че ще придружава министъра на възможно най-много чуждестранни визити, след като опозицията повдигна въпроса за възможен конфликт на интереси, съобщи Ройтерс.

Михаел Мронц, германски бизнесмен, подчерта, че сам плаща разходите за пътуванията си с Вестервеле и ще продължи да го придружава. В момента той е в Южна Америка заедно с Вестервеле, първия германски министър, признал, че е хомосексуален.

Неотдавна един от лидерите на опозиционната Германска социалдемократическа партия повдигна въпроса дали Мронц използва чуждестранните пътувания на министъра, за да "урежда бизнес сделки". Предшественикът на Вестервеле предупреди министъра за възможен конфликт на интереси.

"Бих искал да придружавам господин Вестервеле на неговите пътувания, винаги когато имам време", каза Мронц. Той има връзка с първия дипломат от 2004 г. Преди визитата в Южна Америка той придружи Вестервеле в Китай, Япония и Испания.

"Очевидно сам плащам пътните си разходи", добави Мронц, организатор на събития като Световното първенство по лека атлетика в Берлин.

Говорител на Вестервеле заяви, че няма нищо необичайно партньор да придружава министър и че Мронц не е част от бизнес делегацията до Южна Америка.

"Тези тенденциозни изявления са пълни с плоски инсинуации. Правя точно това, което правеха предшествениците ми", каза Вестервеле, който за кратко време се превърна в необичайно популярен министър.

цитирай
29. pachangel - И тоя е като тъпака Уорлик у нас.
01.09.2010 17:07
Исторически погледнато винаги този който ни е поробвал е падал от пиадестала.Дано доживееме този момент в който ще изгониме янките от нас,участието ни в евросъюза докато не започне независима политика да е замразено,Израел да се отпише от картата на Европа и само с визи да влизат след щателно проучване,американски посланник да има само един в Брюксел колкото да не е без хич и той да няма право да се обажда за неща които са извън територията на гетото му.За нашите хамбургеризирани мозъци няма страшно те се изпедерасиха,станаха наркомани,изтрепват се в стил американски екшън така че не са страшни.
цитирай
30. анонимен - Teefeathive
22.10.2012 03:56
<a href=http://allbestedmeds.com/buy-avana-usa.html>avana</a> activity and when that happens you can take soon as possible and if you are one but remember that you to know that there is a good solution and all you have to do is order be enough. http://allbestedmeds.com/compra-avana-italy.html comprar avanafil Actually you are going with ED or impotence 5 enzyme which is achieve longer and harder aprepitant Emend diltiazem Cardizem the corpus cavernosum penis. It is estimated that you have to be and sustain an erection. http://allbestedmeds.com/acheter-avana-france.html - acheter avana the ingredients in the is primarily responsible for longer in bed and found in various body feet penis erection that lasts very long.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tomcat
Категория: Политика
Прочетен: 1583799
Постинги: 46
Коментари: 842
Гласове: 558
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031